AUTO REPARATIE

ALTIJD ALLES IN OVERLEG! 

Meest voorkomende reparaties

Startmotor

De startmotor, ook wel starter genoemd, kent op zich weinig onderdelen die gemakkelijk kapot gaan. Toch kan het iedereen een keer overkomen: de startmotor draait niet meer rond of maakt een hard, gierend geluid of een schurend geluid als deze nog wel ronddraait.

Distributieriem

Wanneer de distributieriem breekt kan dit zeer dure reparaties tot gevolg hebben. Daarom kun je beter op tijd zijn met het vervangen van de distributieriem. Wij adviseren dit te doen tussen de 60.000 en 120.000 kilometer.

Remmen

Omdat slijtage geleidelijk plaatsvindt, is het belangrijk om de conditie van uw remmen regelmatig te controleren. Zeker het rijden van kleine afstanden en het rijden met een automaat, versnellen de slijtage.

Accu

Als jouw auto niet goed start, kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Wij onderzoeken graag waar de oorzaak ligt. Soms is het een eenvoudige kosteloze storing!

AUTO REPARATIE KOSTEN?
GROTE INKOOP, DUS SCHERPE PRIJZEN!

Uw auto verdient de beste behandeling, wij begrijpen dat de kosten ook meetellen. Wat zijn de auto reparatie kosten? Door onze inkoop profiteert u mee van scherpe prijzen op originele onderdelen. Zowel op reparaties als op extra gemonteerde onderdelen. U wordt eerst volledig op de hoogte gesteld wat een reparatie zou kosten en wat de opties zijn, pas na goedkeuring door u zal de monteur starten. Altijd alles in overleg. 

Vragen?
Langsrijden mag altijd!

Contact

Locatie

Berenkoog 42 J,
1822 BJ Alkmaar

Contact ons

Tel : 072 56 23 239

Openingstijden

MA-VR 08:30 – 17:00

VOLG ONS
Call Now Button